Panelne zavese

Krasna rešitev za velike steklene površine, panoramske stene, pa tudi za okna. Zelo lepa kombinacija tudi z gubanimi roloji. Tri do pet tirne karnise so v beli ali srebrni barvi. Po potrebi se tiri lahko tudi sestavljajo. Sami paneli so lahko tekstilni- pralni, ki jih zarobimo.
  • Tirnica Absolute
   Privlačno oblikovane nizko profilne tirnice za panelne zavese v beli ali srebrni barvi. Možnost treh, štirih ali petih tirov, omogoča različno postavitev in odpiranje panel.
  • Tirnica F1
   Z tirnico Interstil F1, so oblikovalci želeli ustvariti izgled panel, ki lebdijo v zraku, ob tem pa obdržati izredno stroge linije. Tirnica Interstil F1 je prejela reddot design award.
  • Tirnica Ultimate
   Preprosta in elegantna rešitev, večnamenska tirnica Ultimate, ki je bila originalno razvita za panelne zavese, lahko pa se uporabi kot nosilec za rolo ali dvojni rolo.
  • Posamezni tekstilni paneli so lahko narejeni iz trdih platen, ki ne potrebujejo obrobe. Ker so povsem ravno napeti delujejo zelo elegantno. Lahko pa so iz nežnejših tekstilov, ki padajo bolj mehko in ustvarijo bolj naraven, romantičen občutek. Materiali nudijo različne funkcionalnosti od zatemnitvenih in antibakterijskih do negorljivih.
  • Izbira je vaša, lahki materiali v zemljskih barvah in razne teksture, ki črpajo inspiracijo iz primitivnih materialov kot so les, bombaž in lan bodo pričarali rustikalni stil. Bolj minimalistična enobarvna platna z laserskim izrezom vzorca, ki se poigrava s svetlobo, ter potiski platen z enostavnimi vzorci, pa se bolje podajajo v moderne ureditve prostorov.
   • Zaključne letve
    Velika izbira estetsko dovršenih lesenih ali aluminijastih dekorativnih letvic, ki nadomestijo klasično utež. Le ta je normalno skrita v žep, ki je všit v spodnji del panele.
   • Dekorativne ploščice
    Delujejo kot zaščita materiala ob premikanju panel z roko in dodajo poseben efekt. Izbira izgleda raznih vrst lesa in aluminja, v dveh različnih širinah - 20mm in 40 mm.
   • Kombiniranje panel
    Če želite dnevno prosojno in večerno zatemnitveno platno ali pa bolj poln izgled in kontrasten efekt lahko na eni tirnici kombinirate panele različnih barv in prosojnosti.
   • Japan design
    Materiali za panelne zavese izdelani iz riževih platen, poleg izbire raznih barv in struktur platna, so na voljo tudi različne širine in materiali prečk, ki povezujejo dele platna.
   • Ultimate uteži
    Za obtežitev kontrolne vrvice, so poleg klasičnih belih uteži na voljo tudi elegantno oblikovane uteži iz serije ultimate, iz plastike raznih barv, usnja...
   • Avtomatizacija
    Panelno zaveso lahko odpirate in zapirate z dotikom gumba. Elektromotor vam nudi dodatno udobje, skozi celo leto. Izbirate lahko med žično kontrolo in daljinsko vodenimi zavesami.